top of page

EVENTS

Events worden door CRUDON georganiseerd op basis van de eigen BEH formule. BEH staat voor Beleving, Ervaring en Herinnering. Een simpele maar doeltreffende omschrijving van wat CRUDON  teweeg wil brengen. Wij maken als evenementenbureau voel- en zichtbaar wat u wilt communiceren of uitdragen. Memorabele happenings die verbazen, verblijden, verwonderen en waarbij genieten de absolute doelstelling is.

 

Wij staan u bij vanaf het versturen van de uitnodiging, het vervoer, de benodigde techniek, het entertainment en alles wat daar nog tussenin zit. Ons (creatieve) team staat voor u klaar om op professionele wijze uw wensen en gedachten gestalte te geven. Productpresentaties, bedrijfsfeesten, congressen, personeelsfeesten, openingen noem het maar op. CRUDON staat voor u klaar en werkt tegen zeer concurrerende tarieven. Geen verassingen achteraf of tussentijdse verzoeken om meer budget. "Afspraak is afspraak", luidt ons devies. Recht door zee en transparant. Dat is onze bedrijfsfilosofie omdat de klant bij ons altijd op de eerste plaats staat. Tevens beschikt CRUDON over een fantastisch (inter)nationaal netwerk om u desgewenst exclusieve acts en concepten te kunnen leveren. 

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze client managers om nader van gedachten te wisselen en uw wensen te bespreken. Klik hier voor het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte.

ZO!GC Xperience

High-end entertainment

Er is zoveel meer mogelijk dan een optreden van ZO! Gospel Choir alleen.

 

Een dinnerconcert, presentaties, bedrijfsfeesten etc. Via de ZO!GC Xperience nemen wij u het werk uit handen en realiseren uw wensen zonder dat u daar uw kostbare tijd aan hoeft te spenderen. Geluidstechniek, logistiek, staging, aankleding, ontvangst maar ook het verzorgen van een geheel entertainmentblok, met alles erop en eraan, zit in het pakket van de ZO!GC Xperience.

 

Uiteraard alles in overleg, tot in de details afgestemd en tegen vooraf overeengekomen prijs. Onze door de wol geverfde producenten staan voor u klaar. Neem gerust eens een keer contact met ons op en klik hier voor het maken van een afspraak of het opvragen van informatie.

Logo - CRUDON.png
bottom of page