top of page

MUSIC

CRUDON Music is een jong label. Wij richten ons op muzikale genres uit subculturen die nu nog relatief onbekend zijn voor de mainstream maar dit binnen afzienbare tijd wel gaan worden. Tegelijkertijd richten wij ons ook op het conserveren van divers muzikaal erfgoed. Het is onze overtuiging dat al het nieuwe voortkomt uit iets dat er al was. Wie dus oog en oor heeft voor het verleden opent, in onze visie, de deur naar de toekomst. 

CRUDON Music is eigenzinnig en staat open voor allerlei muzikale invloeden. Hokjes passen niet bij onze bedrijfsfilosofie. De kwaliteit en eigenheid van de muziek moeten spreken. Van Black Gospel tot alternatieve Hiphop en van Paramaribop tot EDM. Alles kan op onze welgemeende aandacht rekenen en precies dit maakt CRUDON Music het thuis voor de ondernemende artiest. 

PUBLISHING

Onze jongste bedrijfsuitbreiding is CRUDON Publishing. Wij zijn absoluut niet de grootste publisher die je kunt vinden maar wij zijn innovatief, betrouwbaar, transparant en toegankelijk. Ons voornaamste doel is simpelweg het optimaliseren van de verschillende inkomensstromen voor onze auteurs. Dit gecombineerd met de creatieve en strategische ondersteuning maakt CRUDON Publishing tot een absolute toegevoegde waarde.

Logo - CRUDON.png
bottom of page