top of page

ZO!GC - "10 Years Best Gospel Concert"

Het afgelopen decennium heeft ZO! Gospel Choir in Nederland gezorgd voor een ware Gospelrevolutie. Op 24 mei 2020 zijn ZO! Gospel Choir, Berget Lewis en Shirma Rouse weer terug in Paradiso. Na drie stijf uitverkochte concerten in 2014, 2015 en 2018,  is Paradiso dan ook "The place to be" voor het vieren van het 10 jarig jubileum.


The "10 Years Best Gospel Concert " geeft de fans en liefhebbers alles en nog veel meer van wat er muzikaal mogelijk is op het gebied van Gospel Soul, RnB. Net als de voorgaande edities wordt er ook nu weer een full entertainment show met top performances, krachtige vocalen en soulvolle harmonieën aangeboden onder begeleiding van een zeskoppige all star band. The "Gospel en Soul Queens" Shirma Rouse en Berget Lewis maken de line-up compleet!

ZO! Gospel Choir werkte de afgelopen jaren samen met internationale supersterren als Mariah Carey, Oleta Adams, Hugh Jackman, Whoopi Goldberg , Sam Smith en Kamasi Washington maar ook nationaal timmerden zij flink aan de weg. The Ladies of Soul, Martin Garrix, Alain Clark, Het Metropole Orkest, The Jazz Orchestra of the Concertgebouw, OG3NE, Jonna Fraser en Broederliefde vormen slechts een kleine greep uit de vele succesvolle muzikale samenwerkingen die ZO! Gospel Choir inmiddels op haar naam heeft staan.

Comments


Logo - CRUDON.png
bottom of page