top of page

The Best of live at ParadisoAchter de schermen wordt er momenteel bij CruDon Music hard gewerkt aan het afmixen van een selectie van nummers uit het concert dat ZO! Gospel Choir gaf op 20 april 2019 in Paradiso Amsterdam. Onder de naam "The Best of Live in Paradiso" zullen er opeenvolgend vier nieuwe releases worden uitgebracht waarop naast ZO! Gospel Choir ook Berget Lewis en Shirma Rouse te horen zullen zijn. Per release wordt er ook een muziekvideo uitgebracht die de elektrische sfeer van het nu al legendarische concert moeiteloos op de kijker zal weten over te brengen.


Met de "The Best of live in Paradiso" keert ZO! Gospel Choir terug naar de basis. Een ode aan de muziek waarmee de inmiddels schier onstuitbare opmars van ZO! Gospel Choir mee is begonnen en waarmee zij andermaal aantonen waarom zij binnen dit genre tot de absolute top in Europa behoren.


De band die ZO! Gospel Choir tijdens het concert heeft begeleid bestaat uit louter topmuzikanten als Alvin Lewis (gitaar) en Patrick Mijnals (keys) van HAYP Music, Henne Reijs (keys), L'dia on bas (bas), Robert Biesewig (drums) en Dillon Lewis (percussie). Deze geweldige samenwerking maakt de "The Best of live in Paradiso" serie absoluut een muzikaal hoogtepunt waar het vakmanschap vanaf spat en waarmee de gigantische live reputatie van ZO! Gospel Choir eer wordt aangedaan.
コメント


Logo - CRUDON.png
bottom of page