top of page

ZO! Gospel Choir - Koningsdagconcert 2019

Op 27 april werd via NPO2 het Koningsdagconcert uitgezonden waarin ZO! Gospel Choir andermaal bewees waarom zij het beste koor van Nederland worden genoemd. Met een gedurfde versie van het nummer "Dreamer", de wereldwijde hit die zij samen met Martin Garrix en Mike Yung hebben gescoord openden zij het programma. De muzikale begeleiding werd verzorgd door Alvin Lewis van HAYP Music op akoestische gitaar en Jermaine Westfa op vleugel.


Samen met de kersverse stadsdichter van Amsterdam Gershwin Bonevacia bracht ZO! Gospel Choir een schitterende acapella gezongen nummer ten gehore waarbij poëzie en koorzang versmolten tot een muzikaal meesterwerk.


"Let Praises Rise" is een door ZO! Gospel Choir gezongen nummer dat niet in de uitzending te zien en te horen was. Wel is het nummer via verschillende social media kanalen gepubliceerd waaronder het eigen You Tube kanaal van ZO! Gospel Choir. Hiermee gaat ZO! Gospel Choir terug naar haar roots en u begrijpt ook direct waarom. Vergeet u trouwens ook niet te abonneren om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom het best koor van Nederland.Opmerkingen


Logo - CRUDON.png
bottom of page